Udruga 3. zmaj

Pišite i crtajte za Eridan

Fanzin Eridan kontinuirano prima literarne i likovne radove.
Radovi za 19. broj moraju biti poslani najkasnije do 01.08.2016.
Tema za ovaj broj je slobodna. Ovaj će broj biti preveden i tiskan na engleskom jeziku te premijerno predstavljen na Euroconu 2016 u Barceloni u studenom ove godine.
Uvjet je da radovi nisu prethodno objavljeni u nekoj tiskovini. Dozvoljen je fan-fiction i fan-art.

Za objavljene radove ne isplaćuju se honorari, a u slučaju tiskanog izdanja svaki autor dobit će besplatni primjerak fanzina po izlasku.

Svoje radove, s navedenim podacima (ime i prezime te web stranica ako je imate) šaljite kao attachment na [email protected] sa subjectom "Eridan natječaj".

Literarni radovi

Priče koje spadaju u žanr znanstvene fantastike, fantasy-a ili nadnaravnog horrora, duljine okvirno do 10 kartica teksta (1 kartica = 1800 znakova s razmacima) u .DOC, .ODT ili .RTF formatu.

Prihvaćamo i poeziju epskog ili lirskog sadržaja, ako sadrži fantastične ili nadrealne motive.

Likovni radovi

Moraju biti prisutni fantastični ili nadrealni motivi. Prihvatljivi su radovi u bilo kojoj tehnici, dok god se mogu skenirati/fotografirati. Preporučeni minimum veličine slike je 2480x3508px, u JPG (100% kvaliteta), PNG ili TIFF formatu.
Imajte na umu da će u slučaju tiskanog izdanja slike (osim korica) biti crno-bijele.

Molimo da vodite računa o kvaliteti fotografija i skenova. Slike ne smiju biti mutne, snimljene pod kutem, sa vidljivim datumom ili predmetima koji nisu dio crteža, iskrivljenih boja i slično – takve fotografije neće biti uzete u obzir.

Molimo da za slanje velikih radova koristite servis koji neće obrisati vaše radove nakon 30 dana, pošto se materijali prikupljaju tek nakon završetka natječaja. Koristite Dropbox, Google Drive i slične servise koji nude neograničeno vrijeme za download datoteka i molimo vas da ih ne brišete sve do izdavanja broja.

Strip

Pasica ili 1 do maksimalno 10 stranica. U slučaju stripa u nastavcima, epizoda se mora moći čitati samostalno. Preporučeni minimum veličine slike je 2480x3508px, u JPG (100% kvaliteta), PNG ili TIFF formatu.
Imajte na umu da će u slučaju tiskanog izdanja strip biti u crno-bijeloj tehnici.

19. broj fanzina Eridan

Eridan 19

Prati nas

Vrijedni projekti

Rijeka EPK 2020

Prijatelji

Više...

Design Nela Dunato Art & Design

Udruga 3. zmaj
Tihovac 13, Rijeka
OIB: 13231862730
[email protected]

© 2005 - 2012 Udruga 3. zmaj, sva prava pridržana