Natječaj za kratku priče strave

Kutak za inspiraciju mladih pisaca, likovnih umjetnika, crafting entuzijasta...
Ovdje možete objaviti raznorazne natječaje.

Natječaj za kratku priče strave

Postby Commawhite » 08.06.2012. 21:34

Naletila, pa ako koga zanima, sa http://www.cirkus.hr/?p=2357

Mala performerska scena i multidisciplinarni projekt Freaky Friday raspisuju natječaj za najbolju kratku priču strave.

Zamislite da ste usred šume, uz logorsku vatru, čuju se tek noćne ptice i pucketanje granja dok se vaša slušateljska publika namješta ne bi li bolje čula što im imate za ispričati. Sjene plešu po vašim licima, najkrhkija među vama u nekom trenutku vrisne, i tada znate – imate priču koja tjera strah u kosti.

Pošaljite je na natječaj za strašne horor priče i dopustite da vaša priča sledi krv u žilama i širokom čitateljstvu. Peteročlani žiri u sastavu Ivica Đikić, Želimir Periš, Mima Simić, Mario Kovač i Ivan Kralj odabrat će najbolje, odnosno najstrašnije priče, koje će biti objavljene u zbirci kratkih priča. Tri priče bit će i novčano nagrađene (najbolja priča osvojit će 1.500 kuna, drugoplasirana 750 kuna, a trećeplasirana 400 kuna).

Na natječaju mogu sudjelovati svi autori koji pošalju kratku priču pisanu na hrvatskom jeziku i ne dužu od 9000 znakova (uključujući razmake). Prijavljena priča ne smije biti prethodno objavljena u bilo kojem obliku, te se autori obvezuju da ista neće biti objavljena do proglašenja rezultata natječaja.

Svi autori čije priče budu prihvaćene za objavu po ovom natječaju činom sudjelovanja u istom obvezuju se ne objavljivati odabrane priče u bilo kojem obliku prije publiciranja same zbirke.

Priče se šalju u obliku word dokumenta, potpisane šifrom, na e-mail adresu centar@cirkus.hr. Ključ šifre s podacima autora treba poslati kao zaseban word dokument.

Rok za slanje priča je 1. srpnja 2012.
All shall love me and despair!
User avatar
Commawhite
Član
 
Posts: 10
Joined: 10.05.2012. 18:21
Location: Dreamland

Return to Ja, autor

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron